Гібридний алгоритм роз`язування задач на власні значення для стрічкових матриць - Хіміч, О.М.; Попов, О.В.; Баранов, А.Ю.; Чистяков, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2016)
Запропоновано алгоритм розв’язування часткової узагальненої алгебраїчної проблеми власних значень зі стрічковими симетричними матрицями на комп’ютерах гібридної архітектури. Приведено результати апробації алгоритму на персональному суперкомп’ютері гібридної архітектури Інпарком_pg. Предложен алгоритм решения частичной обобщенной алгебраической проблемы собственных значений с ленточными симметричными матрицами на компьютерах гибридной архитектуры. Приведены результаты апробации алгоритма на персональном суперкомпьютере гибридной архитектуры Инпарком_pg. This paper proposes an algorithm for solving partial generalized algebraic eigenvalue problem with band symmetric matrices on hybrid computers. The results of testing of the algorithm on a personal hybrid supercomputer Inparkom_pg are shown.