Оцінювання ефективності мереж - Горбачук, В.М.; Шулінок, Г.О.; Морозов, О.О. (Теорія оптимальних рішень, 2016)
Показано, що ефективність мереж оцінюється на основі їхньої організації як децентралізованих систем. Показано, что эффективность сетей оценивается на основе их организации как децентрализованных систем. It is shown the efficiency of networks is estimated on the basis of their organization as decentralized systems.