Правові особливості дипломатичних відносин Святого Престолу з державами, зокрема з Україною - Отрош, М.І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
В статье ставится задача исследования проблемы правовых особенностей дипломатических отношений Святого Престола с государствами, в частности с Украиной. The article sets the task of researching the problem of legal peculiarities of diplomatic relations of the Holy See with states, in particular with Ukraine.