Різнорівневі функції редуплікації в сучасній перській мові - Кшановський, О.Ч. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Предметом нашої розвідки є природа повтору, або редуплікації, одного з найбільш розповсюджених
лінгвістичних явищ й, водночас, однієї з яскравих рис аглютинативних мов загалом та сучасної перської
мови зокрема.