Методологічні аспекти дослідження неповного речення у працях турецьких лінгвістів - Терещенко, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даного дослідження є вивчення класифікацій неповних синтаксичних конструкцій, запропонованих відомими турецькими лінгвістами. Досягнення зазначеної мети полягає у розв’язанні таких завдань: виділення основних груп неповних речень у турецькій розмовній мові, висвітлення передумов уживання неповних речень у розмовному мовленні.