Формозмістова специфіка титульної конструкції драми В. Винниченка “Брехня” - Мержвинський, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою цієї розвідки став аналіз поетики титульної конструкції драми
В.Винниченка “Брехня”.