Поняття та основні принципи трудового права Європейського Союзу - Дарморіс, О.М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Определяются понятие, система, правовая природа и принципы трудового права Европейского Союза. In this article conception of the European Union labor law, its system, legal nature and the main principles are defined.