Реформування системи підготовки і підвищення кваліфікації персоналу підприємств м. Києва як складова інноваційного розвитку промисловості - Кір'ян, В.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Представлена стаття висвітлює проблему ресурсного та кадрового забезпечення виробництва в двох аспектах: 1) через впровадження інноваційної моделі розвитку виробництва шляхом відновлення і створення нових робочих місць; 2) через забезпечення виробництва висококваліфікованими робітничими і інженерно-технічними кадрами. Представленная статья освещает проблему ресурсного и кадрового обеспечения производства в двух аспектах: 1) через внедрение инновационной модели развития производства путем восстановления и создания новых рабочих мест; 2) через обеспечение производства высококвалифицированными рабочими и инженерно-техническими кадрами. The article shows the problem of resource and peopleware providing in two aspects: 1) by applying of innovation model of manufacture development by means of recovery and creation of new work places; 2) by providing manufacture with highly skilled workers and technical and engineering staff.