Новые строительные изделия на основе высокопрочного гипса - Долинский, А.А.; Кашурин, А.Н. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Вяжущие из высокопрочного гипса позволяют расширить сферу его применения в строительстве. Разработаны новые виды строительных изделий – долговечных, экологически безопасных, энергосберегающих и огнестойких. В'яжучі з високоміцного гіпсу дають можливість розширити сферу його застосування в
будівництві. Розроблені нові види будівельних виробів – довговічних, екологічно безпечних, енергозберігаючих та вогнестійких. Binders on the high strength gypsum basis give an opportunity to expand gypsum utilization area
in the construction industry. New types of articles – longeval, ecologically safe, energy saving and fireproof
– are developed.