Інформаційні і вимірювальні відеопроцесорні пристрої та області їх застосування - Боюн, В.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуті особливості відеосистем реального часу, принципи їх побудови та області застосування. Рассмотрены особенности видеосистем реального времени, принципы их построения и области применения. The features of real-time videosystems, principles of their construction and areas of application are considered.