Паралелізація невід’ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності - Насиров, Е.М. (Проблеми програмування, 2014)
У роботі описано побудову моделі паралелізації обчислення невід’ємної факторизації розріджених матриць надвеликої розмірності. Реалізації запропонованих моделей були порівняні в обробці надвеликої матриці. This paper proposes parallel methods of non-negative huge sparse matrix factorization. The implementation of proposed methods was tested and compared on huge matrix.