Розробка кадастру майданчиків під будівництво нових атомних електростанцій - Діатян, Е.Г.; Шендерович, В.Я. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2012)
Розглянуто основні принципи обгрунтування необхідності спорудження АЕС та вибору майданчиків для майбутнього розміщення АЕС. Рассмотрены основные принципы обоснования необходимости сооружения новых АЭС и выбора площадок для будущего размещения АЭС. Main principles of justification of new NPP construction necessity and choice of sites for the future NPP placing are considered.