Державна політика України у сфері ліцензування господарської діяльності з видобутку, переробки, виробництва дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння та виробів з них і торгівлі ними як засіб державного регулювання - Видолоб, Д.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Анализируется внедренная в Украине система лицензирования хозяйственной деятельности в сфере добычи, переработки, производства драгоценных металлов и драгоценных камней, а также изделий из них и торговле ими, как средства государственного регулирования. In this article an author provides the critical analysis of the licensing of economic activity system inculcated in Ukraine in the field of mining, refining, production of precious metals and gems, and also wares from them and to trade by them, as facility of government regulation.