Шлях від фундаментальних досліджень до інновацій - Гамота, Джордж (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
У статті обговорюються кроки, що часто виявляються необхідними для того, щоб наукові результати
приносили економічні плоди. Дві рекомендації для допомоги процесу економічної реалізації ідей:
1) уряд України має створити програму
сприяння, на конкурсних засадах, високотехнологічному малому бізнесу;
2) наукова спільнота має створити робочу
групу, яка зосередиться на інноваціях і
стимулюванні високотехнологічного малого бізнесу.