Болонський процес і його вплив на вищу технічну освіту - Згуровський, М.; Якименко, Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються важливі проблеми, які мають бути розв'язані на шляху реформування вищої технічної освіти у зв'язку з приєднанням України до Болонського процесу.