К вопросу о структуре микромира - Кухарчук, А.Г. (Математичні машини і системи, 2015)
Фотон представляет компактное образование, в котором действуют силы, восстанавливающие конфигурацию. На основе вращающегося и прецессирующего фотона определяется структура элементарных частиц. Фотон – это сгусток электромагнитного поля, все части которого двигаются со скоростью света. При движении по окружности не все части могут двигаться с такой скоростью, в результате чего возникает электростатическое поле. Фотон, а также элементарные частицы имеют тем меньший размер, чем больше их масса-энергия. Электрон имеет наибольшие размеры. Нейтрон, как и атомное ядро, состоит из протонов и отрицательных пионов. Определены структура нейтрино, механизм одинаковости заряда частиц, набор энергетических полей. Найдено альтернативное не доплеровское объяснение космогоническому красному смещению. Большого взрыва не было. Вселенная не расширяется. На основании структуры элементарных частиц обосновывается отсутствие в окружающем нас мире антивещества. Единая теория поля не может быть создана ввиду большой разницы в полях. Фотон являє собою компактне утворення, в якому діють сили, що відновлюють конфігурацію. На основі фотона, що обертається і прецесує, визначається структура елементарних часток. Фотон – це згусток електромагнітного поля, всі частини якого рухаються зі швидкістю світла. При руху по кільцю не всі частини можуть рухатись з такою швидкістю, в результаті чого виникає електростатичне поле. Фотон, а також елементарні частки мають тим менший розмір, чим більша їх маса-енергія. У електрона найбільші розміри. Нейтрон, як і атомне ядро, складається з протонів і негативних піонів. Визначено структуру нейтрино, механізм однаковості заряду часток, набір енергетичних полів. Знайдено альтернативне не доплерівське пояснення космогонічному червоному зміщенню. Великого вибуху не сталося. Всесвіт не розширюється. На основі структури елементарних частин обгрунтовується відсутність в оточуючому нас світі антиматерії. Єдина теорія поля не може бути створена через велику різницю в полях. Photon is a compact formation, where effective force reduces the configuration. The structure of elementary particles is determined on the basis of the rotating and precessing photon. Photon is a bunch of electromagnetic field, all parts of which are moving at the speed of light. When moving along the circle not all parts may move at this speed in result of which an electrostatic field appears. Photon and elementary particles have the smaller size, the greater their mass-energy. The electron has the largest size. Neutron, as well as the atomic nucleus consists of protons and negative fields. It is determined the structure of the neutrino, mechanism of the particle charge identity, energy fields. The unified field theory cannot be created because of the large difference in the fields.