Системи електронного навчання – нові форми сучасної освіти - Вовк, О.Б. (Математичні машини і системи, 2015)
У статті розглядаються питання інтеграції систем електронного навчання у сучасну освіту, а також переваги та обмеження такої інтеграції. В статье рассматриваются вопросы интеграции систем электронного обучения в современное образование, а также преимущества и ограничения при такой интеграции. The article deals with the integration e-learning systems in modern education as well as the advantages and limitations of such integration.