Неалкогольный стеатогепатит и методы патогенетической коррекции - Звягинцева, Т.Д.; Глущенко, С.В. (Международный медицинский журнал, 2014)
Освещены патогенетические механизмы действия L−карнитина при неалкогольной жировой болезни печени. Изложены данные о лечении больных неалкогольным стеатогепатитом с использованием препарата гепадиф в составе комплексной терапии. Висвітлено патогенетичні механізми дії L−карнітину за неалкогольної жирової хвороби печінки. Викладено дані про лікування хворих на неалкогольний стеатогепатит із використанням препарату гепадиф у складі комплексної терапії. Pathogenetic mechanisms of L−carnitine effect in nonalcoholic fatty liver disease are highlighted. The data on treatment of patients with nonalcoholic steatohepatitis using Hepadif in complex the−rapy are reported.