Загальні проблеми та довгострокові перспективи розвитку енергетики України - Стогній, Б.С.; Кулик, М.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Проаналізовано сучасний стан розвитку енергетики України. Розглянуті проблеми, що стоять перед енергетичною галуззю України, та перспективи її розвитку, які витікають з положень проекту "Енергетична стратегія України на період до 2030 року". Дан анализ современному состоянию развития энергетики Украины. Рассмотрены проблемы, которые стоят перед энергетической отраслью Украины, и перспективы ее развития, вытекающие
из положений проекта "Энергетическая стратегия Украины на период до 2030 года". It was given contemporary state of development of Ukraine's energetics analysis. It was considered energy branch problems of Ukraine and perspectives its development, which are follow from statutes
of project "Energetical strategy of Ukraine for period for 2030 year".