Інформаційно-аналітична підтримка контролю за виконанням державних управлінських рішень - Додонов, О.Г.; Гора, О.Б.; Путятин, В.Г. (Математичні машини і системи, 2015)
Розглянуто особливості аналітичної роботи у сфері державного управління у процесі організації та здійснення контролю за виконанням державних управлінських рішень. Сформовано уніфікований алгоритм ситуаційного аналізу за ходом виконання завдання, визначеного в державному управлінському рішенні. Рассмотрены особенности аналитической работы в сфере государственного управления в процессе организации и осуществления контроля выполнения государственных управленческих решений. Сформирован унифицированный алгоритм ситуационного анализа за ходом выполнения задания, определенного в государственном управленческом решении. The concept of analytical work in public administration, including the process of organizing and monitoring of the implementation of government management decisions was described. Unified algorithm of situational analysis of the implementation of the tasks, which was defined in the government management decision, was formed.