Пакет програм "FlowRan" для дослідження дифузійних потоків у випадкових шаруватих структурах - Чернуха, О.Ю.; Гончарук, В.Є.; Білущак, Ю.І.; Давидок, А.Є. (Математичні машини і системи, 2016)
Розроблено пакет програм “FlowRan”, який орієнтований на розв’язування крайових задач дифузії у двофазних випадково неоднорідних три- та багатошарових тілах для знаходження розподілів дифузійних потоків, усереднених за ансамблем реалізацій випадкової структури і стохастичною товщиною включень. Подано функціональні можливості пакета програм “FlowRan”. Описано його призначення та особливості застосування. Разработан пакет программ "FlowRan", ориентированный на решение краевых задач диффузии в двухфазных случайно неоднородных трех- и многослойных телах для нахождения распределений диффузионных потоков, усредненных по ансамблю реализаций случайной структуры и стохастической толщиной включений. Представлены функциональные возможности пакета программ "FlowRan". Описаны его назначение и особенности применения. “FlowRan” software package is developed. It is oriented on solving boundary problems of diffusion in two-phase randomly nonhomogeneous three- and multilayered bodies for determination of distributions of the diffusion flows averaged over both the ensemble of realization of random structure and stochastic thickness of inclusions. The functional options of “FlowRan” software package are presented. Its destination and application features are described.