Фінансовий інжиніринг як інструмент інноваційної діяльності в інвестиційних проектах - Краскевич, В.Є.; Селіванова, А.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглядається алгоритм аналізу ефективності інвестування, за допомогою якого можна визначити можливі ризики та обрати інвестиційний проект, який відповідав би інтересам та можливостям суб'єкта господарювання (Замовника). Рассматривается алгоритм анализа эффективности инвестирования, с помощью которого можно определить возможные риски и выбрать инвестиционный проект, который отвечал бы интересам и возможностям субъекта хозяйствования (Заказчика). It is considered an algorithm of investment efficiency analysis with the help of which one can identify possible risks and select investment projects that would correspond to the interests and abilities of the business entity (Customer).