Фундаментальний науково-практичний коментар цивільного законодавства - Коссак, В.М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на енциклопедію: Енциклопедія цивільного права України / Відп. ред. Я.М. Шевченко. - К.: Ін Юре, 2009. - 952 с.