Моделювання впливу факторів на металургійну галузь України у програмі Global Trade Analysis Project - Кривогуб, А.М.; Новодережкіна, К.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто імітаційне моделювання впливу факторів на металургійну галузь у програмі Global Trade Analysis Project. Проведено аналіз оцінки впливу факторів на економіку України загалом та безпосередньо на металургійну галузь. Дані завдання доцільно обчислювати у ситуаційному центрі для знаходження оптимальних та ефективних рішень. Рассмотрено имитационное моделирование влияния факторов на металлургическую отрасль в программе Global Trade Analysis Project. Проведен анализ оценки влияния факторов на экономику Украины в целом и непосредственно на металлургическую отрасль. Данные задачи целесообразно вычислять в ситуационном центре для нахождения оптимальных и эффективных решений. Simulation of factors influence on the metallurgical industry in the Global Trade Analysis Project programme was considered in the paper. The analysis to assess the factors influence on the economy of Ukraine in general and directly to the metallurgical industry was performed. These tasks are advisable to calculate at the Situation Centre to find optimal and effective solutions.