Ін’єкція функціональних залежностей у контейнері інверсії керування - Глибовець, М.М. (Проблеми програмування, 2014)
У статті розглянуто використання функціональних інтерфейсів для зменшення зв’язності в компонентних ОО-системах та підвищення рівня повторного використання компонентів. Запропоновано і реалізовано механізм ін’єкції функціональних залежностей між компонентами в контейнерах інверсії керування з підтримкою автоматичного узгодження сигнатур.