Оцінювання якості консолідованих даних - Шаховська, Н.Б. (Проблеми програмування, 2014)
Cтаття присвячена опису особливостей оцінювання якості даних, отриманих з різних джерел, та розробленню алгоритму визначення релевантності відповіді користувачу.