Інтервенційна радіологія в діагностиці та лікуванні місцеворозповсюдженого раку органів малого тазу, ускладненого кровотечею - Авдосьєв, Ю.В.; Бойко, В.В.; Сухіна, О.М. (Международный медицинский журнал, 2014)
Дано оцінку результатів ангіографічної діагностики та ендоваскулярного лікування 43 хворих із місцеворозповсюдженим раком органів малого тазу, ускладненим кровотечею, із застосуванням ангіографічних катетерних технологій. Показано ефективність регіонарної внутрішньоартеріальної хіміоемболізації. Дана оценка результатов ангиографической диагностики и эндоваскулярного лечения 43 больных с местнораспространенным раком органов малого таза, осложненным кровотечением, с использованием ангиографических катетерных технологий. Показана эффективность регионарной внутриартериальной химиоэмболизации. The results of angiographic diagnosis and endovascular treatment of 43 patients with loco−regional pelvic malignancy complicated with hemorrhage using angiographic catheter technologies are assessed. The efficacy of regional intra−arterial chemoembolization is shown.