Статистическая устойчивость низкочастотных и полосовых шумов - Горбань, И.И. (Математичні машини і системи, 2015)
Досліджено статистичну стійкість низькочастотних та смугових шумів. Виявлені умови порушення їх статистичної стійкості по відношенню до середнього та середньоквадратичного відхилення. Исследована статистическая устойчивость низкочастотных и полосовых шумов. Выяснены условия нарушения их статистической устойчивости по отношению к среднему и среднеквадратическому отклонению. The statistical stability for low-frequency and band noises has been researched. It has been found out the conditions in which the violations of statistical stability with respect to average and standard deviation are essential.