Сучасні платформи для аналізу хештегів - Алєксєєва, К.Д.; Алєксєєв, К.Д. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто сучасні платформи, створені для аналізу хештегів – слів або фраз у мікроблогах соціальних мереж. Хештеги дозволяють за мінімальних затрат зробити повідомлення максимально публічним і притягнути більше уваги до теми. Наведено порівняння відомих платформ з українським сервісом Hashtago. Рассмотрены современные платформы для анализа хештегов – слов или фраз в микроблогах социальных сетей. Хештеги позволяют при минимальных затратах сделать сообщение максимально публичным и привлечь больше внимания к теме. Приведено сравнение известных платформ с украинским сервисом Hashtago. The paper is concerned with modern platforms creating for hashtag analysis. Hashtags are the words or phrases in microblogs in social media. Hashtags allows messages to become popular and highlight some topics without any effort. The comparisons of known platforms with Ukrainian Hashtago service were given.