Удосконалення методу висхідного синтезу елементів в інформаційній технології багаторівневого моніторингу мобільного робота - Харченко, О.В.; Голуб, С.В.; Жирякова, І.А. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглядаються питання синтезу елементів у багаторівневій моніторинговій системі. Пропонуються методи обробки масивів вхідних даних та їх обробка в багаторівневій системі моніторингу. Наводиться опис удосконаленого методу висхідного синтезу елементів у багаторівневій моніторинговій системі мобільного робота. Рассматриваются вопросы синтеза элементов в многоуровневой мониторинговой системе. Предлагаются методы обработки массивов входных данных и их обработка в многоуровневой системе мониторинга. Приводится описание усовершенствованного метода восходящего синтеза элементов в многоуровневой мониторинговой системе мобильного робота. The problems of synthesis of elements in multilevel monitoring system are regarded. We present methods of array of input data processing and multilevel monitoring system processing. The improved method of upconverting synthesis of elements in multilevel mobile robot monitoring system is described.