Динамічна модель керування якістю виконання технологічних операцій із використанням технічних систем оперативного моніторингу у рослинництві - Броварець, О.О. (Математичні машини і системи, 2016)
Запропонована динамічна модель керування якістю виконання технологічних операцій із використанням технічних систем оперативного моніторингу у рослинництві для забезпечення керованого агробіологічного стану сільськогосподарських угідь із використанням прогностично-компенсаційної технології диференційованого внесення технологічного матеріалу. Предложена динамическая модель управления качеством выполнения технологических операций с использованием технических систем оперативного мониторинга в растениеводстве для обеспечения управляемого агробиологического состояния сельскохозяйственных угодий с использованием прогностически-компенсационной технологии дифференцированного внесения технологического материала. It was offered dynamic model of quality management of implementation of technological operations using the technical operational monitoring systems in crop growing for providing the guided agrobiological state of agricultural lands using forecasting and compensative technology of the differentiated introduction of technological material.