Григір Тютюнник: його епоха у фотографіях Володимира Білоуса - Сулима, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Фотоальбом / Упоряд. фотографій В.М.Березового; упоряд. текстів
П.П.Масенка; худож. оформ. Д.В.Мазуренка. – К.: Твім Інтер, 2005. – 80 с.