Народна пісня із ХХ століття - Коваль-Фучило, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Стрілецькі пісні / Упоряд., запис., вступ. ст., комент. та додат. О.М.Кузьменко. Львів: Інститут народознавства НАН України, 2005. – 640 с. + 32 с. іл.