Млини і технологія примусового подрібнювання матеріалів - Півняк, Г.Г.; Кириченко, В.І.; Кириченко, В.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглянуто технологічні та енергетичні показники, особливості конструкції і швидкісні ре жими робочих поверхонь розробленого в Національному гірничому університеті (НГУ) млина для примусового подрібнювання матеріалів у процесі підготовки руди на підприємствах гірничо-металургійного комплексу. Рассмотрены технологические и энергетические показатели, особенности конструкции и скоростные режимы рабочих поверхностей разработанной в Национальном горном университете мельницы для принудительного измельчения материалов в процессе подготовки руды на предприятиях горно- металлургического комплекса. Technological and power indexes, features of construction and speed modes of working surfaces of the mill of the forced growing of materials shallow, developed in the National mining university for the resource economy in the processes of ore preparation of enterprises of mining and smelting complex, are considered.