Українсько-турецькі консультації з питань науково-технологічної співпраці (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
13–16 березня 2006 р. В м. Гебзе (Туреччина)
відбулися двосторонні українсько-турецькі
консультації з питань науково-технологічної
співпраці. Метою консультацій було опрацювання конкретних пропозицій щодо реалізації спільних проектів в наступних галузях: 1 – аерокосмічна сфера; 2 – електроніка; 3 –
матеріалознавство, нанотехнології та прикладна енергетика.