XXI Міжнародний симпозіум з наукознавства та науково-технічного прогнозування (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
1–3 червня 2006 року в м. Києві відбувся XXI Міжнародний
симпозіум з наукознавства та науково-технічного прогнозування "Прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку: державна програма України та світовий
досвід". В рамках симпозіуму проходили круглі столи з
актуальних проблем науково-технічного розвитку України.