Творчість Івана Франка в дискурсивному полі сучасних наук - Янкова, Н.; Каленченко, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
2 листопада минулого року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася всеукраїнська наукова конференція “Концепція нації у творчості Івана Франка”, приурочена до 150-річчя від дня народження видатного письменника.