Комплексна модель стану проводу лінії електропередач - Галюга, А.В.; Приступа, А.Л. (Математичні машини і системи, 2015)
У статті представлено комплексну модель стану проводу ліній електропередачі 0,4–35 кВ для дослідження впливу на величину витрат електричної енергії, терміну та умов його експлуатації. Запропоновано методику визначення параметрів моделі. Визначені подальші напрями дослідження. В статье представлена комплексная модель состояния провода линии электропередач 0,4–35 кВ для исследования влияния на величину расхода электрической энергии, его срока и условий эксплуатации. Предложена методика определения параметров модели. Определены дальнейшие направления исследования. The article presents an integrated model of wire state of power lines 0,4-35 kV to investigate the effect on the amount of power losses of its term and operating conditions. The methodology for determining parameters of the model is offered. Further objectives of the study are identified.