Вплив ендогенних змінних на розвиток металургійної галузі України у програмі Global Trade Analysis Projec - Кривогуб, А.М.; Новодережкина, К.В. (Математичні машини і системи, 2016)
Розглянуто вплив ендогенних змінних на розвиток металургійної галузі у програмі Global Trade Analysis Project. Проведено аналіз щодо оцінки впливу факторів на економіку України та металургійну галузь. Рассмотрено влияние эндогенных переменных на развитие металлургической отрасли в программе Global Trade Analysis Project. Проведен анализ по оценке влияния факторов на экономику Украины и металлургическую отрасль. The influence of endogenous variables on the metallurgical industry in the Global Trade Analysis Project program was considered in the paper. The analysis to assess the influence factors on the economy of Ukraine and the metallurgical industry was performed.