Життя, присвячене людям (до 70−річчя Кожина М. І.) - Сибиханкулов, А.Х. (Международный медицинский журнал, 2015)
18 травня 2015 р. виповнюється 70 років Михайлу Івановичу Кожину, кандидату медичних
наук, доценту кафедри внутрішньої медицини № 2
і клінічної імунології та алергології Харківського
національного медичного університету.