Давно очікуване дослідження - Бондар, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Клим’юк Юрій. Лірика Івана Франка як система жанрів. – Чернівці:
Рута, 2006. – 406 с.