Професор Борис Володимирович Михайлов (до 65−річчя від дня народження) (Международный медицинский журнал, 2015)
19 червня 2015 р. виповнюється 65 років із
дня народження і 40 років науково-педагогічної
діяльності доктора медичних наук, професора,
академіка Академії наук вищої освіти України, заслуженого діяча науки і техніки України Бориса
Володимировича Михайлова.