Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Юрій Барабаш. Вибрані студії. Сковорода. Гоголь.
Шевченко / Передм. В.Панченка. – К.: Вид. дім “Києво -Могилянська академія”. – 744 с. Світлана Брижицька. “Я не одинокий...”: Національне
самоствердження Тараса Шевченка та його вплив на
становлення національної ідентичності українців (друга
чверть ХІХ ст. – середина 20-х рр. ХХ ст.): Монографія. –
Черкаси: Брама–Україна, 2006. – 192 с.: іл. Олександр Боронь. Поетика простору в творчості Тараса
Шевченка. – К.: Агентство “Україна”, 2005. – 152 с. Тарас Григорович Шевченко. Назар
Стодолja / Пер. В.Чорна -Мешкова. – Скопjе: “Лесja Українка”,
2006. – 120 с. Винниченкознавчі зошити. Вип. 3 / Відп. ред.
Н.І.Михальчук. – Ніжин, НДУ, 2007. – 135 с. Філологічні семінари. Національні
моделі порівняльного літературознавства. Вип. 9. – ВТЦ
Київського університету, 2006. – 301 с. Кур’єр Кривбасу. – 2006. – №203 (жовтень)