50 років журналу “Слово і Час” - Шутенко, Ю. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
8 лютого цього року в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулося врочисте засіданння Вченої ради з нагоди 50-річчя академічного науково-теоретичного журналу “Слово і Час”.