Українська література ХІХ – ХХ століть з погляду сьогодення - Лавренюк, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Прісовський Є.М. Дороговказ на віки. Літературно-критичні статті. –
Одеса: Друкарський дім, 2006. – 182 с.