Комплекс параметричної діагностики основного обладнання компресорних станцій систем трубопровідного транспорту газу та результати його апробації - Лещенко, І.Ч. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Описано програмний комплекс параметричної діагностики газотурбінних установок та
відцентрових нагнітачів компресорних станцій. Наведені результати його апробації на компресорних
станціях Сизрань ТОВ "Волгоградтрансгаз" та Пуртазівська ТОВ "Сургутгазпром". Описан программный комплекс параметрической диагностики газотурбинных установок и центробежных нагнетателей компрессорных станций. Приведены результаты его апробации на
компрессорных станциях Сызрань ООО "Волгоградтрансгаз" и Пуртазовская ООО "Сургутгазпром". The complex of turbine installations and centrifugal superchargers of compressor stations parametric diagnostic is depicted. The results of its applying on compressor stations Syzran' and Purtaz.