Актуальні проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку національного агропромислового комплексу - Трегобчук, В.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглянуті теоретико-методологічні та організаційно-економічні аспекти переведення вітчизняного агропромислового виробництва на інноваційно-інвестиційну модель розвитку. Обговорюються питання специфіки агропромислової науково-інноваційної діяльності, формування ринку науково-технічної й інноваційної продукції і малого підприємництва в науково-інноваційній сфері агропромислового комплексу (АПК) України. Рассмотрены теоретико-методологические и организационно-экономические аспекты
перевода отечественного агропромышленного производства на инновационно-инвестиционную модель развития. Обсуждаются вопросы специфики агропромышленной научно-инновационной деятельности, формирования рынка научно-технической и инновационной продукции и малого предпринимательства в научно-инновационной сфере агропромышленного комплекса (АПК) Украины. The article deals with theoretical, methodological, organizational and economic aspects as to
transfer of national agroindustrial production on innovative model of development. Accents were made on
the problems, which are specific for scientific and innovative activity in Ukrainian agroindustrial complex.
Market of hi-tech products and small business in the scientific and innovative sphere of AIC are the other
questions analyzed in this article.