Вшанування Івана Франка у Варшавському університеті - Соболь, В.; Вашкевич-Левандовська, П. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
16–17 листопада 2006 року проходила організована Кафедрою україністики Варшавського університету міжнародна наукова конференція, присвячена 150-й річниці від дня народження Івана Франка.