Податкова політика України в умовах децентралізації - Островецький, В.І. (Вісник економічної науки України, 2016)
Запропоновано окремі напрями подальшого реформування податкової системи України, що сприятимуть економічному зростанню на основі збалансування інтересів держави та органів місцевого самоврядування в частині фінансового забезпечення процесів створення та ефективного розвитку Об’єднаних територіальних громад. Предложены отдельные направления дальнейшего реформирования налоговой системы Украины, способствующие экономическому росту на основе сбалансирования интересов государства и органов местного самоуправления в части финансового обеспечения процессов создания и развития Объединенных территориальных общин. In the article is suggested some areas for further reform of the tax system of Ukraine, contributing to economic growth on the basis of balancing the interests of the Central and Local Governments of Ukraine in terms of financial support the creation and development of associations of territorial communities.