Новітні технології в економіці персоналу: нові можливості й нові виклики - Грішнова, О.А.; Заїчко, О.С. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті розкрито сутність цифрового підходу до управління персоналом, що полягає у використанні новітніх технологій у організації HR функцій. Проаналізовано наявні напрями застосування цифрового підходу та приклади його поширення в Україні та світі. Досліджено особливості, переваги та недоліки використання новітніх технологій у сфері HR за сучасних економічних умов. В статье раскрыта сущность цифрового подхода к управлению персоналом, которая заключается в использовании новейших технологий в организации HR функций. Проанализированы современные направления применения цифрового подхода и примеры его распространения в Украине и в мире. Исследованы особенности, преимущества и недостатки использования новейших технологий в сфере HR в современных экономических условиях. In this article, we provide insight into the digital approach to staff management that consists of using modern technologies in HR function organization. Current directions of implementation digital approach and examples of its implementation in Ukraine and the world were analyzed. The particularities, advantages, and disadvantages of using the new technologies in the field of HR for the current economic condition were explored.